|
Post by Nessie EJ Tallemante on Oct 30, 2009 17:08:35 GMT -5
Nora turtsatas taaskord ning vajutas viivuks enda silmad väsinult kinni, kuid sundis ennast neid siis uuesti avama. "Jah, jumala kindlalt see teine variant. Ei, tegelikkuses.. Mul, oli uni ja ma olnud pilves.. ma lihtsalt ei saaaaaanud magada, mõistad?" Nessie haigutas kaaskord ning raputas siis enda sõnadele tagasi mõeldes pead. "Ei, ma ei usu, et sa mõistad. Ma isegi ei saanud aru," sõnas neitsik kindlalt.
|
|
|
Post by Seth M. Cooper on Oct 30, 2009 17:11:12 GMT -5
Seth kortsutas kulme. "Ei noh, tegelikult sain ma vägagi hästi aru. Ega ma nüüd nii lammas ka pole," ütles ta, jalga veidike mugavamalt Nessie põlvele sättides ning enda selga vastu seina toetades.
|
|
|
Post by Nessie EJ Tallemante on Oct 30, 2009 17:23:37 GMT -5
"Midaaa? Sina said aru ja mina ei mõika... Thats something new," mõmises Nessie silmi pilgutades. Tõesti, see oli midagi uut, kuid ta ei palunud, et sõbrake talle asja lahti seletaks. Ei, tal ei olnud vaja, et talle temast neli aastat noorem inimene loengut peaks, tänan väga.
|
|
|
Post by Seth M. Cooper on Oct 30, 2009 17:29:51 GMT -5
"See tähendab siis, et sina oled lammas.." ütles Seth lõbusalt muiates, mida tema puhul kohtab harva. Tema näol on alati kas mõru, ülbe või üleolev muie. Ta sasis taaskord enda juukseid, viies pilgu hetkeks professor Snape'le.
|
|
|
Post by Nessie EJ Tallemante on Oct 30, 2009 17:37:18 GMT -5
Nessie noogutas kergelt, naeratades, nähes sõbra näoilmet. Tõesti väljendas lõbusust, mis oli erakordne. "Jah, seda ma olen. Üks nõme tüütu lammas, kes midagi ei jaga," täiendas ta omaltpoolt noogutuse saatel.
|
|
|
Post by Seth M. Cooper on Oct 31, 2009 4:55:07 GMT -5
Sethi lõbus muie kadus. Tavaliselt Nessie'ga rääkides ta ei muianudki üldse, sest tüdruk oli tema sõber. "Ma arvan, et mina olen sinust palju rohkem lamba moodi," ütles ta noogutades, pilgu professorilt Nessie'le viies.
|
|
|
Post by Eva Marie Lobay on Nov 1, 2009 5:21:27 GMT -5
Eva avas klassiruumi ukse ning astus sisse. Ta tervitas professorit ning vaatas siis klassiruumis ringi. Üksi ta istuma minna ei tahtnud, niisiis jalutas ta hoopis klassi tahaotsa viimasesse pingi juurde, kus istus üks teise klassi gryffindorlane, kes tundus klassis olevatest kõige sõbralikum olevat. "Kas ma siia võin istuda?" küsis ta ning jäi vastust ootama.
OT: (Emily siis)
|
|
|
Post by Christopher James Wilion on Nov 1, 2009 10:46:37 GMT -5
Robin astus klassi, punased juuksed just selle tunni jaoks veidike taltsamaks muudetud. Tema rohelised silmad läikisid võõralt kui ta õpetajat teretas ning pilguga klassis ringi käis, seal oli päris palju neid keda ta teadis ning mõned, kelle nime ta ei teadnud. Tervitanud Samarat, potsatas noormees istuma lihtsalt vabasse pinki, eemal teistest.
|
|
|
Post by Nessie EJ Tallemante on Nov 1, 2009 11:13:41 GMT -5
Nessie noogutas lõbusalt, nõustuva noogutusega, Seth' sõnade peale. See oli nii armas temast, et ta teda otse lambaks ei nimetanud, vaid hoopis selle sõna iseenda poole suunas. "Jeh," lausus tütarlaps vaikselt, samal ajal kui Robin klassi sisse astus. Muigega avas tüdruk oma vihiku ning rebis sealt märkamatult ühe paberilehe, millele ta kiirelt sujuva käekirjaga kirjutas: Heiii! Kuidas läheb? Naeratades voltis tütarlaps lehekese kokku ning saatis selle osavalt (kuna nad Seth'ga olid pidevalt erinevates tundides kirjavahetust pidanud ja tüdrukul oli kena praktika) selle lehe Robini lauale.[/color]
|
|
|
Post by Christopher James Wilion on Nov 1, 2009 12:14:55 GMT -5
Noormees oli just pea vastu lauaplaati toetanud kui tema lauale lendles lennuk. Robin kortustas kulmu, kes julgeks koolivanemale lennukit saata? küsis ta endalt kui küünitas lennukit võtma, võõras käekiri pani noormees kulmu uuesti kortsutama. Silmadega klassis ringikäies, mõistis noormees, et see lennuk ei saanud kellegi teise poolt kui Nessie poolt saadetud olla. Heihei, ütleme et on ka paremini läinud. Endal? lõpetas noormees varesejalgadega (loetavate!) kirjutamise ning voltis lennuki uuesti kokku, üritades seda tüdruku lauani lennutada, kuid hoost jäi väheseks ning see lõpetas oma lennu vahekäigus tüdruku laua kõrval.
|
|
|
Post by Nessie EJ Tallemante on Nov 1, 2009 12:31:30 GMT -5
Nessie jälgis muigega, kuidas Robin kirja läbi luges ning kui kuti silm hakkas klassiruumis ringi käima, mõistis tütarlaps korraga, et ei olnud oma nime juurde kirjutanud. Ennast just selle pärast ärasõnuma hakanud, märkas tütarlaps korraga, kuidas kiri tema laua kõrval maas maandus. Robin oli siiski aru saanud, et kiri oli tema poolt! Kiirelt küünitus tütarlaps maha ning haaras lennuki enda kätte ning voltis selle kiirelt lahti. Teksti läbi lugenud, asus EJ vastust kirjutama. Er, üsna normaalselt, mis tähendab, et kohutavalt! Ma ei saanud praktiliselt üldse magada. kriblas tütarlaps vastuseks ning voltis paberi uuesti lennukiks, osavalt selle siis tagasi Robini lauale visates.[/color]
|
|
|
Post by Christopher James Wilion on Nov 1, 2009 12:36:00 GMT -5
Robin jälgis silmadega kuidas neiu kiirelt selle ära korjas, läbi luges ja siis tema lauale tagasi lennutas. Koolivanem, kes tavaliselt oleks end pahasti tundnud kuid see kord mitte - luges neiu kirja läbi, imestades samal ajal, et olenemata sellest, et tüdruk on vasakukäeline, on tema käekiri märgatavalt ilusam kui noormehe paremakäelise kiri. Kes julges sinu und segada? kirjutas noormees lühikese vastuse, voltis kirja uuesti kokku, jälgides et Snape ei vaata ning lennutas kirja seekord tüdruku lauale.
|
|
|
Post by Nessie EJ Tallemante on Nov 1, 2009 12:57:22 GMT -5
Elleanora voltis lennuki osavalt jälle lahti ning sinna kirjutatud küsimust nähes, ilmus tema näole lõbus muie. Klassiõe kassikakk karjus ja toksis akna taga. See oli kohutav. kirjutas tütarlaps vastuseks, taaskord selle sama sujuva käekirjaga ning heitnud pilgu silmanurgast Snapele, kes õnneks ei vaadanud, voltis tütarlaps selle jälle kokku ja lennutas tagasi Robini lauale.[/color]
|
|
|
Post by Christopher James Wilion on Nov 1, 2009 13:03:01 GMT -5
Noormees luges kirja ning vangutas pead, Tahad ma teen temast pasteeti? kirjutas noormees oma pakkumise paberile. Tema rohelised silmad särasid ning endine pahurus oli kadunud, asendudes lihtsa ning rõõmsa meelega. Lennukit uuesti kokkuvoltides, silmitses noormees Snape'i kuid kuna too endiselt oli ninapidi raamatus, lennutas noormees kirja neiule.
|
|
|
Post by Nessie EJ Tallemante on Nov 1, 2009 13:20:03 GMT -5
Paberlennuki taaskord lahti voltinud, naeris Nessie paratamatult, vaikselt, nähes seal Robini pakkumist. Tänan pakkumise eest. Ma nõustuksin meeleldi, aga Felycity lööks kellegi maha. kirjutas tütarlaps vastuseks ning toksis hetke enda kirjutusvahendiga vastu lauda, mõeldes, kas kirjutada veel midagi, või mitte, enne kui ta kirja siiski uuesti lennukiks voltis ning tagasi Robini lauale lennutas.[/color]
|
|